Hovedpine

Har du hovedpine?

Har du for ofte hovedpine. Igen hovedpine kan handle om mangt og meget. Lige fra psykisk pres, overload, stress, fald, ulykker, gamle operationer, ubalance i et eller flere organer hjernerystelser, piskesmæld, fald hvor man har slået korsbenet, eller fået brækket ben, forstuvet fodled el.lign.

Uanset hvad, er hovedpine, som de fleste smerter, belastende i dagligdagen. Og det er et signal om, og et symptom på, at der er ubalance i systemet et eller andet sted. Det er derfor vigtigt at forsøge at finde frem til årsagen.

Hovedpine kan meget vel komme sig af fald og slag, enten direkte på hovedet, men også ved fald hvor ryg/korsben tager fra. Desuden kan det være eftervirkninger efter operationer, eller arvæv, som har fået låst systemet. Måske bare ganske lidt, men nok til at kroppen forsøger at kompensere, eller nok til at det påvirker hele kroppen, og et af symptomerne er hovedpine.

Jeg arbejder som regel ved at danne mig et overblik over hvordan kroppen i øvrigt har det, og historikken der ligger forud for hovedpinen.